Рівне:

Створення та просування сайтів

Три жінки, котрі скоїли злочини, потрапили до міліції

Актуально 17-бер, 2012, 15:379 prov 1 100
16 злочинців розшукали та затримали працівники Рівненського МВ УМВС під час оперативно-розшукових заходів під назвою «Розшук». Метою таких заходів було розшукати обвинувачених, підсудних, осіб, які ухиляються від відбування кримінального покарання, безвісно зниклих осіб та встановлення особи невпізнаних трупів.
Протягом трьох діб правоохоронці розшукали та затримали четверо осіб за вчинення крадіжок, двох – за грабежі, ще двох – за шахрайство. По одній особі затримали міліціонери за вчинення розбою. Крім того, працівникам міліції вдалося затримати осіб, які розшукувалися за скоєння злочинів, пов”язаних із незаконним обігом наркотиків, та тих, хто займався підробленням документів, печаток, штампів та бланків, збут чи їх використання. Вік усіх цих осіб становить від 22 до 53 років. Серед 16 чоловіків затримані три жінки, одна з яких – за вчинення пограбування, а інші дві - за шахрайство.
- З початку року оголошено в розшук 11 злочинців, які переховуються від слідства та суду, - коментує начальник відділу карного розшуку Рівненського МВ УМВС Іван Руденко. – Загалом у цьому році розшукано та затримано вже 36 злочинців із 127, котрі розшукуються з минулих років міським відділом. Крім того, залишається ще встановити місце знаходження десятьох осіб, які зникли безвісти. Робота в цьому напрямку проводиться і надалі.
Тривали такі заходи протягом 12 – 14 березня.
Інна БЕРЕЗОВСЬКА,
Рівненський МВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору