Рівне:

Створення та просування сайтів

Лижний інструктор пропонував туристам відчути додатковий екстрим

Кримінал 20-бер, 2012, 10:159 prov 923
На території туристичного комплексу зимового відпочинку в Івано-Франківській області працівники міліції задокументували протиправні дії лижного інструктора, котрий урізноманітнював дозвілля туристів…нарктоками.
Співробітники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків ретельно відстежили режим роботи 24-річного інструктора і зафіксували низку випадків, коли молодий чоловік пропонує гірськолижникам-початківцям канабіс і після цього спробувати відчути додатковий екстрим при спуску з траси. Встановлено також, що попри «пригощання» марихуаною інструктор надавав охочим туристам приміщення паркінгу для вживання наркотиків.
Працівника туристичного комплексу, власне, й затримали на його «робочому» місці, вилучивши в нього під час поверхневого огляду 3 згортки з марихуаною загальною вагою близько 6 грамів.
За фактами протиправних дій стосовно жителя Яремчі порушено кримінальну справу відразу за двома статтями Кримінального кодексу України. Зокрема, лижний інструктор притягується до відповідальності за вчинення злочинів, передбачених ч.2 статті 307 (збут наркотичних засобів) і ч.1 статті 317 (надання приміщення для незаконного вживання наркотиків).
Те, що інструктор вже втратив роботу, - доконаний факт. Перспектива теж невтішна: за незаконні операції з особливо небезпечною наркотичною речовиною йому загрожує покарання, пов’язане з позбавленням волі щонайменше на 5 років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.
За повідомленням СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору