Рівне:

Створення та просування сайтів

Нічних грабіжників затримали з допомогою службової собаки

Житомирська область 20-бер, 2012, 10:179 prov 934
На Житомирщині близько опівночі до чергової частини Коростенського міжрайонного відділу Державної служби охорони надійшло повідомлення по лінії «102». Невідомий чоловік повідомив, що його побили та пограбували невідомі особи.
Зі слів потерпілого, до нього на вулиці підійшло декілька молодиків і щось запитали, а він «не так відповів» і за мить суперечка переросла в бійку. Після того, як молодики повалили його на землю, вони обнишпорили кишені потерпілого, шукаючи, чим би цінним розжитися. Невдовзі їм на очі трапився мобільний телефон, прихопивши який, вони накивали п’ятами.
Наряд групи затримання ДСО, який заступив на чергування зі своїм чотирилапим помічником Джоном, негайно прибули на місце події. Отримавши від потерпілого прикмети підозрюваних та напрямок, у якому вони зникли, міліціонери почали обстежувати прилеглі території та невдовзі помітили трьох підозрілих осіб, які були схожі на нападників. Побачивши правоохоронців, вони почали розбігатись у різні сторони, а один з підозрюваних викинув предмет, схожий на мобільний телефон.
Наздогнати та затримати усіх трьох зловмисників міліціонерам вдалося завдяки службовій собаці. Потерпілий теж упізнав у затриманих своїх кривдників. Ними виявилися троє 18-річних місцевих жителів, яких працівники ДСО доставили до відділу міліції. Наразі стосовно зловмисників порушено кримінальну справу, передбачену ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.
За повідомленням УДСО при УМВС України в Житомирській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору