Рівне:

Створення та просування сайтів

Свої послуги чиновниця оцінила у 2 тис. доларів США

Житомирська область 20-бер, 2012, 10:199 prov 1 001
Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Овруцького РВ УМВС України в області у середині березня затримали голову однієї з сільських рад Народицького району Житомирщини безпосередньо під час отримання хабара.
42-річна жінка, будучи службовою особою, вимагала від жителя Житомирського району хабар за сприяння в отриманні у власність житлового будинку, який перебуває на балансі сільської ради. Свої послуги службовець оцінила у суму 2 тисячі доларів США.
Як повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Житомирській області Юрій Крошко, голова сільської ради була затримана безпосередньо у службовому кабінеті після отримання названої суми хабара. Гроші вилучено.
За цим фактом 16 березня прокуратурою області порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 368 (одержання хабара службовою особою, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися
певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

За повідомленням СЗГ УМВС України в Житомирській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору