Рівне:

Створення та просування сайтів

Перебуваючи на підписці про невиїзд, рівнянин пограбував 33-річну жінку

Актуально 20-бер, 2012, 10:259 prov 937
6 лютого до чергової частини Рівненського МВ УМВС звернулася 33-річна рівнянка Ірина, яка повідомила, що тієї ночі її пограбували. Невідомий виніс з оселі жіночу сумочку, в якій було 700 гривень, паспорт громадянина України та мобільний телефон.
На встановлення особи злодія оперативникам карного розшуку Рівненського міського відділу знадобилося майже півтора місяці. Ним виявився 24-річний рівнянин. Сергій у минулому мав уже проблеми із Законом. У кінці листопада минулого року він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжок особистого майна громадян. Хлопець не гребував ні грішми, ні золотими виробами. Однак, на шлях виправленя не став, і 3 грудня 2011 року разом із двома приятелями скоїв у Рівному розбійний напад на 41-річного чоловіка, добряче побивши його та відібравши барсетку з грішми, мобільним телефоном та особистими речами. Сергію обрано міру запобіжного заходу – підписку про невиїзд. Іншого спільника Сергія, 23-річного Віталія, заарештовано і нині він знаходиться в СІЗО м.Рівне. а третього, 30-річного Артема, розшукує міліція. Усі троє раніше судимі.
- Слідчими діями становлено, що грудневого вечора усі троє йшли вулицею, - коментує начальник Рівненського МВ УМВС Петро Єзгор. – Оскільки 4 грудня в одного із парубків мало бути день народження, а грошей на святкування у нього не було, тоді відразу вони і вирішили скоїти розбійний напад на чоловіка, який ішов попереду них. Підбігши до жертви, вони збили його з ніг, нанесли безліч ударів по тілу та відібрали барсетку. Зараз органами внутрішніх справ розшукується Артем Ареф”єв, який обвинувачується у вчиненні цього розбійного нападу. Він може перебувати у столиці та продовжувати займатися злочинною діяльністю.
Отож, якщо вам відоме місце перебування Артема Михайловича Ареф”єва, 12.11.1982 року народження, без постійного місця проживання, просимо повідомити за номером телефону 102.
Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Рівненський МВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору