Рівне:

Створення та просування сайтів

Засуджено "постачальницю" дівчат для сексуальної експлуатації за кордон

Кримінал 21-бер, 2012, 10:449 prov 918
Надвірнянський районний суд, розглянувши у відкритому судовому засіданні кримінальну справу щодо обвинувачення 26-річної підсудної, засудив її до позбавлення волі на три з половиною роки з конфіскацією належного їй майна.
Кримінальну справу щодо цієї жінки було порушено наприкінці березня минулого року, коли оперативники обласного підрозділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, затримали двох осіб, які підозрювалися у вербуванні і переміщенні людей за межі держави з метою їх сексуальної експлуатації.
Мешканок Івано-Франківської області спіймали у момент отримання ними грошей, які вони вимагали від однієї з жертв злочину. Жінка та її матір вимагали від дівчини 19 тисяч гривень начебто за те, що вона не розрахувалася за витрати, пов’язані з її закордонною поїздкою. Дівчину шляхом обману вивезли до Польщі, де їй обіцяли роботу в крамниці. Коли в неї забрали документи і змусили працювати повією на об’їзній дорозі, українка зрозуміла, в яку потрапила халепу. За місяць їй вдалося якимось чином отримати на руки власний паспорт і з допомогою громадянина Польщі повернутися в Україну.
Потерпіла нікому не розповідала про свої поневіряння доти, поки вербувальниця не почала погрожувати розправою і вимагати компенсацію. Молода жінка звернулася за допомогою до міліціонерів. В ході слідства було з’ясовано, що у 2009 році фігурантка злочинів аналогічним чином вивозила до Польщі ще одну мешканку Івано-Франківської області з метою сексуальної експлуатації. А ще троє дівчат лише дивом не опинилися в аналогічній ситуації і не стали секс-рабинями.
Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору