Рівне:

Створення та просування сайтів

Зробив подарунок коханій на 8 Березня – забив її до смерті

Кримінал 22-бер, 2012, 11:039 prov 1 236
Більшість злочинів скоюються в стані алкогольного сп’яніння. Така, на жаль, сумна статистика. Сімейні драми також не виняток. «Підігріті» оковитою близькі люди втрачають страх і розум. Результат, як правило, плачевний. Нещодавно трагедія трапилася у с.Нова Любомирка Рівненського району. Саме в день 8 березня 47–річний співмешканець, насвяткувавшись, забив співмешканку до смерті.
Між Ларисою та Олександром між собою часто виникали сварки, які нерідко закінчувались бійкою. І цей день нічим не відрізнявся від попередніх. В будинку разом з ними проживали невістка господині та двоє її малолітніх дітей. Та таке сусідство не заважало обом випивати. Лариса близько п’яти років зналася з Олександром, проте спільно жити розпочали лише вісім місяців тому.
Святкувати восьме березня співмешканці почали напередодні у друзів. Додому прийшли порізно. Вранці між ними знову зав’язалася сварка через те, що Лариса без його дозволу взяла телефон. Далі вирішили випити «мирову».
Близько 16 години, коли вони перебували в двох у будинку, то знову почали сваритись. Підозрюваний нині стверджує, що наказав жінці йти спати, а та намагалася вигнати його з дому. Це не сподобалося йому. Тоді він схопив її обома руками за одяг та штовхнув від себе. Падаючи, жінка вдарилась головою об шафу, після чого впала на підлогу. Тоді в хід пішли кулаки.
Розлючений чоловік вже не міг зупинитись. Він щосили гамселив жінку, яка лежала на підлозі і не мала змоги чинити опір. Вгамувавши лють, чоловік підняв її та поклав на ліжко, прилігши біля неї. Через деякий час Олександр заговорив до Лариси та вона не відповіла – жінка не подавала ніяких ознак життя.
Переляканий, він почав «рятувати» Ларису. Та вже було надто пізно. Лікарі «швидкої», які приїхали за викликом, лише констатували смерть.
– Як з'ясувалося, 47–річний Олександр в минулому мав проблеми із Законом, – повідомив начальник Рівненського РВ підполковник міліції Руслан Мельник. – Підозрюваний не вперше лупцював людину до смерті, адже був засуджений за аналогічний злочин. Наразі Олександр знаходиться в СІЗО м.Рівне.
Крапку у цій справі ще не поставлено. Та вже очевидно, що Олександрові доведеться відповідати перед Законом, адже нанесення тяжких тілесних ушкоджень від яких настала смерть людини, карається за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України до десяти років позбавлення волі.
Олеся ШЕВЧЕНКО, Рівненський РВ.


Схожі новини
Коментарі - всього 1

prov 25-бер, 11:56

Жах..................
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору