Рівне:

Створення та просування сайтів

Прокурори вибороли І-ше місце у змаганнях з плавання серед правоохоронців Рівненщини

Спорт 22-бер, 2012, 15:469 prov 1 135
21 березня в плавальному басейні ДЮСШ №2 міста Рівного обласна організація фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" організувала чемпіонат з плавання серед колективів правоохоронних органів Рівненщини. Захід проходив у рамках програми "Динаміада - 2012", яка створена з метою залучення співробітників правоохоронних органів та рятувальних служб Рівненської області до регулярних занять фізичною культурою і спортом та утвердження здорового способу життя у їх середовищі.
У змаганнях цьогоріч взяло участь 10 команд. Переможець визначався за сумою індивідуальних результатів трьох учасників на дистанції 50 метрів вільним стилем та в естафеті 3 на 50 метрів у двох групах.
Перше загальнокомандне місце у ІІ-ій групі впевнено посіла команда прокуратури Рівненської області. Перемогу здобували старший помічник прокурора області з питань правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту Валентина Люліч, помічник прокурора м.Рівне Андрій Бабич (ІІ-ге місце в особистому заліку) та помічник прокурора Рівненського району Світлана Єгорова (ІІІ-є місце в особистому заліку). До речі, спортсменки від прокуратури виявилися у групі єдиними представницями прекрасної статі.
На другій сходинці – команда відділ ДСО при УМВС України в Рівненській області. Третє місце посіла команда ДПА у Рівненській області.
Всі команди-переможці були відзначені дипломами та кубками відповідного ступеня Рівненської обласної організації "Динамо".
Наступне змагання у рамках програми "Динаміада - 2012" заплановане на 11 квітня. У цей день відбудеться турнір з гирьового спорту.
За повідомленням прес-служба прокуратури області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору