Рівне:

Створення та просування сайтів

Нахабним водіям у Львові клеїли наклейки на лобове скло

Львівська область 23-бер, 2012, 11:359 Lobanovskiy 833
Учора у Львові активісти Facebook-спільноти "Дайте пройти" провели рейд центральними вулицями міста.
Ініціював рейд студент Левко Стек. Кілька активістів спільноти роздрукували за власний кошт наліпки діаметром 30 сантиметрів з написом "Мені плювати на всіх! Паркуюсь, де хочу". Вартість однієї наклейки 4 гривні.
"У Львові існує велика проблема з паркуванням автомобілів, - розповів один з активістів 21-річний Артем Лисак. – Вулички у центральній частині міста вузькі, автомобілі паркують так, що інколи немає, як людині пройти, не говорячи уже про жінку з коляскою."
Хлопці шукали автомобілі, які порушували правила паркування і при наявності водія просили перепаркувати залізного коня правильно. У випадку, якщо водія не було, йому на лобове скло клеїли наклейку.
"Це наш перший рейд, - повідомив Артем. – Ми хочемо привити водіям культуру і повагу до пішоходів. Сподіваємося, що такими методами ми зможемо не наносячи шкоди авто донести до водіїв наше невдоволення і вони зрозуміють свою помилку".
Парубки нагадали, що у лютому міські посадовці заявили, що не мають впливу на водіїв, які порушують правила стоянки та паркування.
У загальному рейд тривав протягом години. За цей час активісти розклеїли близько 30 наліпок. Водії зазвичай нормально реагували на прохання перепаркуватися за правилами. За словами самих активістів, вони залишилися задоволені акцією.
Нагадаємо, що від завтрашнього дня у Львові знову почнуть працювати евакуатори.
Gazeta.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору