Рівне:

Створення та просування сайтів

МІСЬКИЙ ГОЛОВА РІВНОГО ОСОБИСТО РЕМОНТУВАТИМЕ ЛІФТ ДЛЯ ЖУРНАЛІСТА, ЯКИЙ ПОСТРАЖДАВ В ДТП

Суспільство 25-бер, 2012, 15:009 prov 1 059
«Звертаємося до міської влади та керівництва ТОВ «АРМ-ЕКО», яке здійснює обслуговування, ремонт та пусконалагодження ліфтів у Рівному з проханням виконати невідкладний ремонт ліфту та створити умови для пересування відомому у Рівному журналісту», – з таким зверненням до міського голови Рівного звернулися близько 45 представників ЗМІ перед сесією міської ради.
Вдатися до такого кроку журналісти були змушені через непрацюючий ліфт у під’їзді, де проживає Володимир Попик, редактор газети «Рівне-ракурс», прес-секретар рівненської обласної організації ВО «Батьківщина», який наразі тимчасово змушений пересуватися на інвалідному візку та має гостру потребу у найближчі дні в транспортуванні до Рівненської ЦМЛ для медичного обстеження та планових оперативних втручань.
Суть у тому, що директор ТОВ «Арм-Еко» Роман Стасюк зголосився здійснити ремонт ліфту лише за два місяці, посилаючись на те, що він опломбований. Таку ж позицію зайняв начальник міського управління житлово-комунального господарства Іван Гема. Проте потрапити до лікарні В.Попику треба вже за кілька днів.
– Де Гема? До мене звернулися журналісти, там треба обов’язково вирішити питання з непрацюючим ліфтом для журналіста, який потрапив в біду…, - наголосив перед сесією В.Хомко.
– Там все не так просто, - відповів пан І. Гема.
– Зайдеш до мене після сесії! Я особисто ремонтуватиму той ліфт, - відрізав міський голова.
За повідомленням прес-служба Рівненської міської організації
Української Народної Партії.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору