Рівне:

Створення та просування сайтів

У Таллінні скасують плату за громадський транспорт

Україна і світ 26-бер, 2012, 12:489 prov 1 022
У Таллінні на референдумі жителі підтримали ідею скасувати плату за громадський транспорт з 2013 року.
За пропозицію скасувати плату в громадському транспорті на референдумі висловилися понад 75,5% городян. При цьому в опитуванні взяли участь 68059 осіб - близько 20% мешканців, які мають право голосу.
Мерія міста пояснила пропозицію перейти на безкоштовний проїзд рядом можливих покращень у транспортній інфраструктурі в зв'язку зі скасуванням оплати. Серед них - усунення заторів і зниження числа ДТП, збереження дорожнього покриття, а також допомога малозабезпеченим сім'ям.
Згідно з підрахунками влади міста, безкоштовний проїзд в громадському транспорті дозволить сім'ї з чотирьох осіб з двома дітьми заощаджувати до 600 євро на рік.
За словами мера міста Едгара Савісаара, офіційне рішення про безкоштовний проїзд в громадському транспорті Таллінна приймуть у вересні.
У столиці Естонії громадським транспортом щодня користуються понад 100 тис. осіб, а проїзними картками в Таллінні користуються близько 53 тис. дорослих і майже 23 тис. дітей та підлітків.
Як повідомлялося раніше, мешканка Естонії позбулася трикімнатної квартири за несплату штрафу за проїзд без квитка і порушення правил дорожнього руху.
Lenta.ru
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору