Рівне:

Створення та просування сайтів

ДЕ Ж НОЧУВАЛИ РІВНЕНСЬКІ СПОРТСМЕНИ?

Рівненська область 27-бер, 2012, 15:579 prov 933
Якщо у кримському пансіонаті, де вони мали б проживати під час перебування на навчально-тренувальних зборах їх не було. Хоча витрати на відрядження та проживання, за представленими фіскальними чеками пансіонату на загальну суму 19,08 тисяч гривень, було відшкодовано в повному обсязі. Такі факти порушення виявила ревізія фінансово-господарської діяльності Комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності», яку провели спеціалісти Державної фінансової інспекції в Рівненській області.
З метою підтвердження фактичного проживання спортсменів, рівненськими ревізорами направлено запит до пансіонату, на який отримано відповідь, що спортсмени у зазначені в запиті періоди в пансіонаті не проживали.
В ході ревізії доведено, що відшкодування витрат за проживання спортсменів у пансіонаті проведено за фіктивними документами. На вимогу ревізорів, підзвітною особою частково відшкодовано суму незаконно виплачених витрат на проживання. Відшкодування решти суми взято на контроль.
Загалом, у фінансово-господарській діяльності Комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності» ревізорами було встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму 43,52 тис. гривень.
Прес-служба Державної фінансової інспекції
в Рівненській області.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору