Рівне:

Створення та просування сайтів

Неповнолітні розібрали на металолом залізничну колію

Закарпатська область 28-бер, 2012, 09:219 prov 864
Чотири мішки залізничного приладдя вилучив наряд Державної служби охорони у двох неповнолітніх під час патрулювання міста Мукачева, повідомляє УДСО при УМВС України в Закарпатській області.
Близько 15-ої години наряд ДСО здійснював патрулювання містом. Невдовзі міліціонери помітили двох підозрілих хлопців, які тягли великі мішки. На питання «Що в мішках?» хлопці не відповіли. Правоохоронці, перевіривши їх вміст, виявили набір деталей залізничної колії: 17 накладок на залізничні рейки, 18 рейкових хомутів, 110 костилів та болти для закріплення рейки. Хлопці спробували запевнити міліціонерів, нібито металеві деталі для залізниці вони «знайшли». Підозрюваних передали слідчо-оперативній групі Мукачівського міськвідділу, викликаній на місце події.
Згодом з’ясувалося, що затримані – місцеві жителі 16-ти та 17-ти років. Хлопці ніде не навчалися, відтак більшість вільного часу витрачали на пошук дармового металу. А того дня юні «металісти» спокусилися на металеві деталі начебто «закинутої» залізничної колії. Насправді ж вона обслуговувала кілька місцевих підприємств, одне з яких спеціалізується на нафтопродуктах. Тому своєчасне виявлення пошкодження колії запобігло куди більш сумним наслідкам.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору