Рівне:

Створення та просування сайтів

Конфлікт між знайомими закінчився вбивством…

Рівненська область 30-бер, 2012, 11:499 prov 897
Способів розв’язати конфлікт безліч, однак 32-річний Руслан, житель с. Черняхів Острозького району обрав кримінальний. Аби помститися за нанесену образу, чоловік, підкріпившись алкоголем та завбачливо прихопивши саморобного ножа, відправився у сусіднє село Могиляни. Саме там і проживав його кривдник, 53-річний Микола.
З’ясування стосунків між чоловіками відбулося прямісінько на подвір’ї Миколи. Словесна перепалка швидко переросла у бійку і в хід пішов ніж. Розпалений оковитою Руслан наніс Миколі ножем кілька ударів. Один із них прямо в серце. Спантеличений криком чоловіка, зловмисник покинув його прямо на порозі дому та втік.
Саме там і побачили закривавленого Миколу дружина та донька, які вибігли на крик із будинку. Перелякані жінки відразу викликали «швидку» медичну допомогу. Проте, потерпілий її так і не дочекався.
- Стосовно підозрюваного слідчі Острозького МВ УМВС порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). – повідомив начальник слідчого відділення Острозького МВ України в Рівненській області Микола Ковальчук. – Чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Руслан знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.
А от причиною сутички, зі слів Руслана, стало прискіпування і побої, які Микола та його сват нанесли йому напередодні трагедії.
Про це Провінційці повідомила Вікторія АНТОНОВА, Острозький МВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору