Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині в розпалі бійки школяр облив іншого бензином і підпалив

Хмельницька область 30-бер, 2012, 11:529 prov 855
Продовжує вражати жорстокість українських дітей. На Хмельниччині на справжній жах перетворилася звичайна підліткова бійка: в її розпалі один школяр облив іншого бензином і підпалив.
Хлопці одного з сіл Шепетівського району вирішили відкрити футбольний сезон.
Дмитро Вербаков, однокласник постраждалого:
- Ми почали грати, потім бачим - йде Сірьожа з бензином. Каже, в мене бензин є, буду палити траву на стадіоні.
Поки хлопчина готувався до такого собі прибирання поля, встигли зіграти тайм. Аж раптом хтось із підлітків проколов м'яча. Винного заходилися гамселити, і в розпалі чубанини Сергій скористався принесеною легкозаймистою речовиною.
Сергій, підозрюваний:
- Мені хлопці сказали підпалити: "Він все одно не загориться, тому що бензин вже видихся". Я підпалив, побачив, що він горить, злякався і втік.
Інші не розгубилися - одягом стали гасити палаючого, мов смолоскип, друга. Спеціалісти кажуть: хоча в постраждалого й обпечено 30 відсотків тіла, грамотні дії його товаришів врятували хлопцеві життя.
Віталій Марценюк, старший слідчий Шепетівського МВ міліції:
- Живіт, бо це область живота, штани спортивні були - пластикові, синтетичні, ну, і де резинка - оця область, і ноги з переді.
Що ж до малолітнього палія, то він і досі переляканий. Про свій вчинок багато не говорить.
Сергій, підозрюваний:
- Я дуже шкодую, що це зробив. Я не хтів, я не думав, що він загориться.
Попри приголомшливий інцидент, у селі про розбишаку поганого не кажуть. Хоча погоджуються: характер у нього неспокійний.
Віталій Марценюк, старший слідчий Шепетівського МВ міліції:
- На обліку не перебуває - нормальна дитина, батько поїхав на заробітки в Росію, приїжджає, треба сина утримувати. Мати померла. Практично, виходить, тітка і батько.
Одразу після пригоди до сина з-за кордону примчав батько. Тепер усією родиною намагаються залагодити конфлікт з постраждалим.
Любов Куліш, тітка підозрюваного:
- Нам дуже прикро. Одне можу сказати: ми будемо вмовляти Вадима, щоб він пробачив Сергія, щоб він пробачив нас за те, що ми не доглянули.
Нині за фактом інциденту порушили кримінальну справу - за замах на вбивство. Зважаючи на юний вік зловмисника та його щире каяття, за ґрати він не сяде. Утім, на навчання до спеціалізованого інтернату для малолітніх правопорушників таки може потрапити.
Олена Ткаченко, Інеса Проник.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору