Рівне:

Створення та просування сайтів

Декан спокусився на 1000 доларів хабара

Тернопільська область 31-бер, 2012, 12:519 prov 1 321
Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю у Тернопільській області затримали декана факультету одного із тернопільських вузів за фактом вимагання та отримання хабара.
Як розповів начальник підрозділу УДСБЕЗ в області полковник міліції Анатолій Лупійчук, до освітянина звернувся місцевий житель із проханням надати йому дозвіл на захист диплому. Молодий чоловік раніше навчався у вузі, але його відрахували, не допустивши до захисту дипломного проекту. Посадовець пообіцяв посприяти завершити навчання, але не задарма – запросив винагороду. Тисячу доларів – саме таку суму декан поклав до кишені.
Як тільки освітянин отримав гроші у службовому кабінеті, в перебіг подій втрутилися міліціонери. Оперативники затримали службовця, вилучили отриману ним валюту.
За фактом одержання хабара службовою особою слідчі прокуратури міста Тернополя порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють інші факти отримання деканом хабарів. Триває розслідування.
За матеріалами сектору зв’язків з громадськістю УМВС
України в Тернопільській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору