Рівне:

Створення та просування сайтів

Число загиблих у Москві на ринку зросло до 15

Україна і світ 03-кві, 2012, 12:109 prov 875
До 15 зросло число загиблих у результаті великої пожежі, що виникла сьогодні ранком на будівельному ринку на Варшавському шосе Москви. Про цьому ІТАР-ТАРС повідомили в прес-службі столичного Управління МНС, відзначивши, що в цей час перевірка конструкцій згорілої будови триває.
Раніше повідомлялося про 12 жертв загоряння. За даними московського МНС, загинули - громадяни республік СНД, які працювали на ринку. У свою чергу, у правоохоронних органах столиці уточнили, що це громадяни Таджикистану, які працювали й проживали на ринку. За попередньою інформацією ФМС, що проживали на ринку мігранти, швидше за все, перебували на території РФ нелегально.
Загоряння у двоповерховій будові, що примикає до ангара на Качаловском ринку на Варшавському шосе, виникло сьогодні близько 05:00 мск. Його загальна площа склала 50 кВ м. Саму будову, приблизно, було пристосовано під гуртожиток. Після гасіння при розборі конструкцій були виявлені тіла загиблих.
За попередніми даними, загоряння могло виникнути через тепловий вплив обігрівача.
За цим фактом порушена кримінальна справа за ч.3 ст. 219 КК РФ - "Порушення правил пожежної безпеки, що спричинило з необережності загибель двох і більше осіб".
У зв'язку із трагедією глава МНС Росії Сергій Шойгу запропонував разом із ФМС провести рейди по місцях, де в непристосованих умовах проживають робітники. "Треба розібратися, хто їх там оселив. Об'єкт не пристосований для житла, а основні загиблі - це ті, хто проживав там, і незрозуміло, чому він там проживав", - сказав міністр.
"Люди загинули й посилання на те, що це робітники або гастарбайтеры, недоречні. Справа не в цьому. Це люди. І якщо вони там проживають, для них повинні бути створені всі умови", - підкреслив глава МНС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору