Рівне:

Створення та просування сайтів

У Луцьку мати-зозуля викинула немовля

Волинська область 06-кві, 2012, 11:059 prov 1 282
Страшна знахідка в луцькому дитсадку. Під час прибирання території двірничка побачила пакунка з немовлям. Крихітка лежала в поліетиленовому пакеті, накрита рушником, і ще дихала. Тож не гаючи часу міліціянти, які прибули на виклик, доправили її до лікарні, а самі розпочали шукати матір-зозулю, що викинула дитинку.
Територія дитячого садка обтягнута загороджувальною стрічкою, усюди правоохоронці. Людей просять не затоптувати слідів, адже не минуло й півгодини, як звідсіля чкурнула підозрювана. Хто вона, скільки років, як одягнена - жодної інформації. Представники прокуратури починають нервуватися.
- Вибачте, не провокуйте.
- Ми не провокуємо, ви ж можете щось розказати, нам треба інформація. Ви не хочете з нами спілкуватися?
- Ми не працівники міліції.
- Але ж ви прокуратура!
- Яка різниця? Дякую. До побачення.
Жителі довколишніх багатоповерхівок говіркіші. Тож по інформацію звертаємося до них.
Людмила, свідок:
- Побачила двірничка та, що прибирає територію. Каже, підійшла і побачила, що згорток лежав там. Щось таке біле. Думала - папір. А там дитина. В лахах чи простирадлі. Жива. Дитину "швидка" забрала.
Все, що залишилося на місці злочину - поліетиленовий пакунок, а ще рушник, яким була прикрита дитина. Натепер він головний речовий доказ у справі. Матерію від стороннього ока заховали до картонного ящика. Тривають слідчі дії.
- Скажіть, це рушник чи що таке?

- Поки нічого не можу сказати.
- Але собака суто по ньому буде працювати?
- Так.
- І як ця процедура називається?
- Це кінологічна служба. Вона зараз по запаховому сліду може вийти…
- На людину, що занесла сюди.
Уже відомо: маля народилося поза лікарнею. Про це свідчить дилетантським методом оброблене пуповиння. Медики констатували - дівчинка недоношена, і якби не плюсова температура надворі - померла б.
Руслан Гоголь, заступник керівника Луцького МВ міліції:
- Скажіть, а вже є інформація: хто, що, як? Можливо, хтось щось бачив?
- Ніхто нічого не бачив, просто такий період, що всі по роботах. Він буквально без нагляду цей пакет лежав десь півгодини, бо якби більше, то дитина б померла...
Медики запевняють - стан дитинки середньої тяжкості, але вона житиме. Скільки часу шукатимуть матір, що викинула немовля - правоохоронці не кажуть. Лише повідомляють - цьогоріч це перший такий випадок. Олександр Стернічук, Інна Суховерхова
Олександр Стернічук, Інна Суховерхова
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору