Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницькій області засуджено місцевого мешканця за контрабанду наркотиків

Хмельницька область 07-кві, 2012, 14:129 prov 1 177
Набув чинності вирок апеляційного суду Хмельницької області за кримінальною справою, порушенною СБУ стосовно 34-річного громадянина України, обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів), ч.2 ст.201 (контрабанда), ч.3 ст.307(перевезення наркотичних засобів та психотропних речовин) Кримінального кодексу України.
У 2008 році співробітники Управління СБ України в Хмельницькій області виявили і перекрили канал контрабандного ввезення на територію України наркотичних засобів та психотропних речовин. Так, у пункті пропуску «Устилуг» Ягодинської митниці, під час проведення митного догляду автомобіля, який слідував з Республіки Польща в Україну, у спеціально обладнаній схованці правоохоронці виявили та вилучили понад 5 кг синтетичної психотропної речовини метамфетамін, 1 кг амфетаміну, майже 1кг сильнодіючого лікарського засобу – димедролу, майже 2 тисячі таблеток МДМА масою понад 600 г (особливо небезпечні речовини, обіг яких заборонено) та близько 100 грам кокаїну.
Встановлено, що водія, який керував іномаркою, найняли для того, щоб перевезти вказаний транспортний засіб із Литви до України. У місті Кам’янці-Подільському перевізника, якого використовували без його відома і згоди як наркокур’єра, мав зустріти мешканець області.
У кінцевому пункті призначення власника автомобіля та прихованого вантажу затримали співробітники СБУ. Ним виявився директор одного із приватних підприємств області.
Вироком суду контрабандисту призначено покарання у вигляді 8,5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
За повідомленням прес-центру СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору