Рівне:

Створення та просування сайтів

У Житомирській області врятовано 16-річну дівчину, яка намагалася покінчити життя самогубством

Житомирська область 09-кві, 2012, 15:349 prov 950
8 квітня о 09:25 у місті Новоград-Волинський, намагаючись покінчити життя самогубством, у річку Случ стрибнула 16-річна дівчина. Не допустили трагедії працівники міської комунальної рятувальної служби на воді, які врятували підлітка та передали медикам швидкої допомоги.
Школярка на цей крок пішла свідомо через нещасливе кохання. Випадкова перехожа – літня жінка спробувала дівчину відмовити від трагічного вчинку. Молода людина, яка готувалася до стрибка, привернула увагу близько 30 очевидців. Галасливий натовп зацікавив рятувальників, які знаходились на відстані 100-150 м від місця події.
Коли дівчина стрибнула, один із них, не розмірковуючи, кинувся у рятувальному жилеті в холодну річку, щоб наздогнати дитину. Другий рятувальник одразу спустив на воду човен.
Самогубцю врятували одяг – «дута» куртка, яка тримала її на воді, та відважна рішучість чоловіків, які на човні доставили потерпілу на берег, відігріли у приміщенні станції та передали до рук медиків. Дівчина госпіталізована до міської лікарні.
За повідомленням ТУ МНС у Житомирській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору