Рівне:

Створення та просування сайтів

Нещасний випадок забрав два маленьких життя (фото, оновлено)

Актуально 11-кві, 2012, 13:009 prov 1 102
10 квітня 2012 року близько 18 години 30 хвилин до чергової частини Дубровицького РВ УМВС надійшло повідомлення від Перебродівського сільського голови Володимира Крижика про те, що на території колишнього колгоспу «ЖАДЕНСЬКИЙ» села Переброди впала стіна приміщення ферми, внаслідок чого постраждало двоє дітей.
Нещасний випадок забрав два маленьких життя (фото, оновлено)

Виїздом слідчо-оперативної групи райвідділу міліції на місці події було встановлено, що, в результаті обвалу частини стіни колишнього недіючого приміщення ферми, від отриманих травм несумісних із життям загинула двохрічна Наталія, а її сестричка десятирічна Марійка згодом померла в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.
Нещасний випадок забрав два маленьких життя (фото, оновлено)

Як завжди Марійка гляділа меншу сестричку Наталку. Діти грались на розвалинах колишньої ферми, оскільки проживали неподалік. Приміщення було напівзруйноване. Стіна, що обвалилась на дітей, кріпилася до перпендикулярної основи, не торкаючись землі.
— За цим фактом проводиться перевірка і встановлюються всі обставини справи, — зазначив начальник ВКМСД УМВС України в Рівненській області Олексій Лозян. — Допоки робити будь-які висновки рано. Вчора ввечері фатальний збіг обставин забрав два маленьких життя.
До нещасного випадку в сім’ї Івана та Людмили росло п’ятеро дітей. Крім того, нещодавно хвороба забрала у них новонародженого хлопчика.

Галина ДЕМ’ЯНЕЦЬ, Дубровицький РВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору