Рівне:

Створення та просування сайтів

Допомогу на дітей пропивала з матір’ю та бабусею

Рівненська область 11-кві, 2012, 18:459 prov 1 095
Діти - квіти життя і для кожного з батьків являються найдорожчим в світі скарбом. Але не в кожній родині діти оточені належною увагою та любов’ю. Батьки, чий здоровий глузд затьмарила оковита, а думки лише про чергову чарку горілки, забувають про свій святий обов’язок і залишають своє чадо напризволяще…
В рамках проведення профілактичних заходів щодо запобігання злочинності та правопорушень серед неповнолітніх і удосконалення роботи з неблагополучними сім'ями, а також з метою забезпечення соціального та правового захисту дітей службою кримінальної міліції у справах дітей, спільно зі службою сім'ї та молоді Зарічненської райдержадміністрації, були здійснені виїзди до декількох сільських рад. Особливу увагу звернули на неблагополучні сім'ї. Так, у селі Олександрово було виявлено сім’ю, де мати ухиляється від виховання своїх малолітніх дітей: семирічної Вікторії та дворічної Ольги. Як стало відомо пізніше, 25-річна Світлана проживає разом зі своєю матір’ю та бабусею. Разом з ними і випиває. В період часу з січня 2010 по грудень 2011 року горе-мати отримала від держави більше 32 тисячі гривень, які витрачала на власні потреби. Діти, позбавлені належного харчування та одягу, проживали в антисанітарних умовах. Світлана підтвердила, що допомогу, яку вона отримувала маючи статус матері-одиначки, витрачала на спиртне.
Як повідомив начальник Зарічненського РВ УМВС підполковник міліції Леонід Масовець, за частиною 1 статті 164 Кримінального кодексу України (Злісне ухилення від виконання батьківських обов’язків) порушено кримінальну справу. Світлана вже двічі притягалася до адміністративної відповідальності за статтею 184 кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей), але отримувала від суду попередження.
Марина ПОЛЮХОВИЧ, Зарічненський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору