Рівне:

Створення та просування сайтів

У ПУГАЧІВЦІ СЛАБАКИ НЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ

Суспільство 12-кві, 2012, 15:519 prov 1 343
Схоже, Млинівщина стає кузнею чемпіонів у спортивних єдиноборствах: у славну когорту до Назара Смолярчука, Віктора Кудерчука, які на переможних вітрах поверталися з чемпіонатів світу з кікбоксингу, доповнює Андрій Заболотний – чемпіон України та Європи з рукопашного бою.
Захоплення спортом сильних, мужніх, спритних і витривалих привело хлопчину з Пугачівки у секцію рукопашного бою спортклубу «Граніт», де під опікою досвідченого тренера Петра Осипенка Андрійко почав торувати тернисту стежину до майбутніх перемог. Чи не щодня відмінник із Пугачівської одинадцятирічки добирався у райцентр, де займався рукопашним боєм і досить успішно навчався у музичній школі по класу фортепіано у чудового педагога Людмили Котузи. Не раз і не два довозив внука у райцентр дідусь Микола, а на додачу ще й годинами чекав закінчення уроків чи тренувань. Причому Андрій сповна віддавався улюбленим заняттям, а не легковажив. Власне, це може підтвердити і Людмила Володимирівна. На жаль, Петра Осипенка торік не стало, однак гарт цієї чудової людини і тренера від Бога дався взнаки усім його вихованцям. Як підтвердження відданості своїм уподобанням – атестат і срібна медаль Андрія після закінчення одинадцятирічки та атестат з відзнакою у музичній школі.
Під час навчання на економічному факультеті Волинського Національного університету ім. Л.Українки Андрій продовжував займатися рукопашним боєм, брав участь у змаганнях. Відтак не забарилися перемоги. Про найвагоміші звитяги юнака неодноразово інформували волинські газети. Торік Андрій Заболотний став чемпіоном Європи, цьогоріч – переміг на чемпіонаті України у Дніпропетровську, де виконав норматив майстра спорту України. До того ж нинішнього року Андрій вдруге взяв участь у чемпіонаті світу у Польщі, де у ваговій категорії 75 кілограмів здобув срібну медаль, гідно представивши свою країну.
До речі, паралельно зі стаціонарним навчанням у Луцьку Андрій здобув фах юриста в Академії внутрішніх справ. Із двома дипломами про вищу економічну та юридичну освіту Андрій нині служить у внутрішніх військах, а у вільний від роботи час активно і самовіддано займається рукопашним боєм. А допомагає йому в цьому самобутній наставник Сергій Гузов, який свій досвід множить на титанічну працездатність та цілеспрямованість обдарованого підопічного. Відтак чекатимемо від земляка звитяжних поєдинків і вболіватимемо за нього разом із мамою і татом, дідусем і бабусею, із усією ріднею та односельцями, всіма шанувальниками його непересічного таланту.
До речі, кращі бої Андрія Заболотного можна переглянути у мережі Інтернет.
Віталій ТАРАСЮК, смт Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору