Рівне:

Створення та просування сайтів

Представники депутатського корпусу Володимиреччини виявилися найсильнішими з футзалу

Спорт 12-кві, 2012, 16:059 prov 1 245
7 квітня, на базі Костопільської ДЮСШ та Костопільського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю відбулися змагання з футзалу в рамках другого етапу обласної спартакіади 2012 року серед депутатів обласної, районних, міських рад міст обласного значення, сільських та селищних рад.
Участь у змаганнях взяли 14 команд районних та міських рад обласного значення.
Мандатна комісія не допустила до змагань команду Демидівського району через відсутність відповідної документації, яка передбачена Положенням обласної спартакіади.
Перше місце в змаганнях із футзалу серед депутатів зайняла збірна команда Володимирецького району, у фіналі вона перемогла із рахунком 2:0 збірну Рівненського району. Почесне третє місце посіли минулорічні переможці – представники депутатського корпусу Сарненського району.
У рамках продовження другого етапу обласної спартакіади, змагання з волейболу відбудуться 6 травня в Костопільській ДЮСШ (м.Костопіль, пров. Артилерійський, 7-а;).
Всеукраїнська спартакіада серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад відбудеться 28 травня – 2 червня 2012 року в м. Івано-Франківськ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору