Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті троє негідників згвалтували молоду жінку, а потім взялися за її дитину…

Закарпатська область 20-кві, 2012, 10:019 prov 871
Ця дика історія трапилася нещодавно в одному з сіл Мукачівського району Закарпатської області. Місцева 25-річна жителька заявила в райвідділ міліції, що її зґвалтували, а також намагалися вчинити наругу над її 7-річним сином. Справою зайнялися правоохоронці й невдовзі з’ясували обставини цього дикого злочину.
Олена з чоловіком розлучилася, сама виховує сина. Чоловік на даний час перебуває на заробітках за кордоном і час від часу допомагає тепер уже колишній сім’ї матеріально. Того фатального дня у хлопчика саме був день народження—йому виповнилося сім рочків. І от до Олени зателефонував 26-річний односелець, двоюрідний брат чоловіка, який сказав жінці, що її чоловік передав з-за кордону подарунок дитині, тож нехай вона зайде до нього додому й забере.
Жінка прийшла ввечері разом із дитиною. Молодий господар пригостив молодицю спиртним, випив і сам. А далі йому закортіло… кохання. Олена пробувала чинити опір, проте ґвалтівник накинувся на неї й силоміць добився свого. Однак на цьому все не закінчилося.
До хати, де все відбувалося, завітав 28-річний односелець ґвалтівника. Побачивши в ліжку оголену жінку, й собі захотів сексу. А далі в хату прийшов ще й 20-річний брат господаря і також «приєднався » до друзів….
Однак наруги над беззахисною жінкою негідникам видалося замало. У пяній голові господаря визріла дика ідея поглумитися ще й над дитиною! Бузувір наказав хлопчику… задовольнити його «бажання» неприроднім способом, а коли той відмовився і став плакати, його побили. На щастя, зґвалтування дитини вдалося уникнути. Зате за наругу над матір’ю хлопчика всім трьом нелюдам доведеться відповідати. За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ст. 152 Кримінального кодексу України («Зґвалтування»), всі троє ґвалтівників перебувають під вартою.
Прот це Провінційці повідомили з СЗГ УМВС України в Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору