Рівне:

Створення та просування сайтів

71-річна жінка вбила власного сина

Хмельницька область 20-кві, 2012, 10:209 prov 1 525
Трагедія сталася через багаторічні знущання сина-пияка над беззахисною пенсіонеркою, у якої врешті-решт увірвався терпець…
ЇЇ 46-річний син розлучився із дружиною та повернувся у батьківську хату. Замість того, щоб стати надійною підтримкою материнської старості, став її соромом.
Залежний від алкоголю чоловік постійно вимагав від матері купувати йому оковиту. Коли зароблені на випадкових роботах синові кошти закінчувались, пенсіонерка змушена була витрачати на згубне зілля власні гроші. Якщо спочатку син буйствував тільки під «градусом», то з часом брутальна поведінка стала для нього звичною й на тверезу голову.
Односельці стверджують, що підозрювана часто шукала нічного прихистку у сусідів, адже нетверезий син погрожував їй вбивством. Чому і за яку провину — знав тільки він.
Того дня чоловік ще зранку тероризував стареньку матір, ходячи за нею обійстям із сокирою у руках та розповідаючи, як буде її вбивати. Коли під обід отруєний алкоголем організм потребував чергової дози хмелю, потерпілий із занесеною над головою матері сокирою вимагав у неї горілки. Саме у цей час на гостину до нього навідались товариші, звісно, не з пустими руками. Аж надвечір пияки розійшлись домівками, а господар так напився, що залишився спати прямо у літній кухні. Там він і помер. Перелякана та втомлена від постійного страху жінка взяла сокиру та вдарила сина по голові.
Якими б не були мотиви скоєного, але закон — один для всіх, тож згідно ст.115 «Увмисне вбивство» Кримінального кодексу України, пенсіонерці загрожує до 15 років позбавлення волі.
СЗГ УМВС України в Хмельницькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору