Рівне:

Створення та просування сайтів

20 гральних автоматів виявили і вилучили правоохоронці у Рівному

Рівненська область 23-кві, 2012, 09:389 prov 1 282
В одному із торгових центрів, що розташований на вулиці Дубенській у обласному центрі, правоохоронцям вдалося задокументувати факт функціонування підпільного ігрового залу.
Двадцять ігрових автоматів, що розташовувались у напівтемряві приміщення донедавна спокійнісінько працювали, обслуговуючи лише перевірених гравців. Саме в цьому закладі було налаштовано систему відеоспостереження так, що зайві люди потрапити всередину не могли. Одну з багатьох відеокамер було вмонтовано на вході до залу таким чином, що його адміністратор міг бачити хто сюди завітав. Зазвичай, це були постійні клієнти, котрі тут щедро витрачали свої гроші. Як правило – це ігромани. Чужим та невідомим людям сюди зайти було практично неможливо.
Завдяки злагодженим діям співробітників служби по боротьбі з економічною злочинністю Рівненського міського відділу, правоохоронці таки потрапили до електронного казино і задокументувати його роботу, а 20 гральних автоматів вилучили.
— Враховуючи зауваження засобів масової інформації, ми продовжуємо роботу з виявлення та закриття незаконних гральних закладів, — прокоментував ситуацію Василь Лазутко. — Черговий випадок мав місце на вулиці Дубенській у Рівному. Там співробітники міського відділу виявили підпільний ігровий зал, задокументували його незаконну діяльність. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.
СЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору