Рівне:

Створення та просування сайтів

Нетвереза жінка викинула немовля з другого поверху

Львівська область 04-травня, 2012, 08:459 prov 1 182
У Червоноградський міськвідділ міліції від чергової медсестри центральної міської лікарні надійшло повідомлення, що в приймальне відділення каретою швидкої медичної допомоги було доставлено тримісячне немовля з діагнозом − переломом правого стегна зі зміщенням.
Виїхавши на місці події правоохоронці встановили, що 2 травня близько 3.00 години з балкону квартири на другому поверсі багатоповерхового будинку у місті Червоноград 48-річна власниця квартири викинула двохмісячного сина своєї подруги, яка перебувала у неї в гостях.
Увечері напередодні 33-річна матуся завітала до своєї подруги. Разом зі сином останньої, усі випили чимало оковитої, після чого полягали спати. Проте вже через кілька годин спокій господині порушив плач хлопчика. Жінка, яка ще не відійшла від «зеленого змія», взяла немовля на руки та викинула його з балкону квартири. Мабуть, лише піщаний насип під вікнами балкону спас життя дитини. Хлопчик наразі перебуває у лікарні. Медики запевняють, що його життю нічого не загрожує.
За цим фактом слідчі Червоноградського МВ порушили кримінальну справу за ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Про це Прловінційці повідомили з ВЗГ ГУ МВС України
в Львівській області.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору