Рівне:

Створення та просування сайтів

Через похмільний синдром обікрав магазин

Рівненська область 04-травня, 2012, 08:499 prov 1 663
У свої 36 років непрацюючий Павло, житель села В.Озера Дубровицького району, мріє швидше про одне — за що випити та де прохмелитись.
Наприкінці березня оперативний черговий Дубровицького РВ УМВС приймає повідомлення від приватного підприємця із села Великі Озера Дубровицького району про крадіжку із його магазину. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Вжитими оперативно-розшуковими заходами було встановлено особу місцевого жителя, причетного до вчинення крадіжки. Ним і виявився 36- річний Павло.
Чоловік, маючи велике бажання випити, наважується ввечері на злочин. Того дня він був уже добряче напідпитку, але все було мало. Проходячи повз місцевий магазин, Павлу і спало на думку його обікрасти. Повернувшись додому, він узяв молоток, яким згодом і збив навісні замки на вхідних дверях та решітці крамниці. Звідти він виніс те, чого найбільше кортіло — вісім упаковок вина та чотири пачки цигарок, якими і пішов «причащатися» додому.
— У діях цієї особи вбачаються ознаки злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). В будинку крадія було виявлено та вилучені вино та цигарки. На даний час Павлу пред’явлено обвинувачення, а ближчим часом кримінальну справу з обвинувальним висновком буде скеровано до суду, – повідомив начальник слідчого відділення Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області Микола Белеля. — За скоєне чоловік може опинитися за ґратами на шість років.
Галина ДЕМ’ЯНЕЦЬ, Дубровицький РВ УМВС

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору