Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті співробітники СБУ знищили наркотики

Закарпатська область 11-травня, 2012, 08:249 prov 997
4 травня ц.р. за вироками судів співробітники Служби безпеки України в Закарпатській області знищили наркотики, серед яких гашиш, канабіс і капсули трамадолу. Ці наркотичні засоби були речовими доказами у 7-ми кримінальних справах, які розслідували слідчі Управління СБ України в Закарпатській області.
Цього року набрали законної сили вироки Ужгородського міськрайонного суду стосовно осіб, які контрабандним шляхом ввезли наркотики в Україну. Зокрема, 5 років ув’язнення дістав місцевий мешканець, який намагався ввезти з Угорщини 1445 капсул трамадолу.
3 роки позбавлення волі отримав і мешканець Вінниці, який у 2008 році отримав з Іспанії посилку зі 125 капсулами трамадолу, а на початку лютого 2011 року – із 118 таблетками цього наркотичного засобу.
Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області призначив покарання громадянину Франції у вигляді 5 років ув’язнення. Іноземець слідував із Франції в Україну із близько 10 грамами гашишу, який заздалегідь розфасував і заховав у сумці з медикаментами. Стільки ж отримала і громадянка Чехії, яка ввозила в Україну гашиш у шкарпетці.
Суд визнав також винним мешканця м.Миколаїв, який намагався перевезти понад 6 грамів канабісу через державний кордон України, і призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. На такий же термін засуджений і житель м.Берегово, який торік перемістив майже півтора грама канабісу через угорсько-український державний кордон.
До 5 років ув’язнення засудив місцевого мешканця Великоберезнянський районний суд. Цей громадянин зберігав у своєму помешканні 50 грамів марихуани та стебла коноплі масою 175 грамів.
Наркотики були знищені на території ужгородського кар’єру.
Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору