Рівне:

Створення та просування сайтів

У Закарпатській області до 7 років позбавлення волі засуджено організатора та його спільника за переправлення нелегальних мігрантів

Закарпатська область 12-травня, 2012, 14:409 prov 1 127
Берегівський районний суд визнав винними двох місцевих мешканців у переправленні 5 громадян Пакистану через українсько-румунський державний кордон.
У червні 2011 року раніше засуджений за переправлення нелегальних мігрантів ужгородець погодився незаконно доставити до Румунії групу пакистанців. За кожного нелегального мігранта він мав отримати по 100 доларів США.
Зловмисник мав спільника – місцевого жителя, який переховував п’ятьох іноземців в одному з будинків с.Бене Берегівського району.
Місцеві мешканці планували доправити нелегалів до с.Тересва, що у Тячівському районі, й передати пакистанців іншим особам, які мали переправити їх через державний кордон.
Для перевезення мігрантів зловмисники використовували власний автомобіль і таксі.
У червні 2011 року правоохоронці затримали їх поблизу кордону.
Вироком Берегівського районного суду організатору нелегального переправлення призначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 7 років і 3 місяці, а його спільнику – 7 років. Вирок суду вступив у законну силу.
Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору