Рівне:

Створення та просування сайтів

У Радивилові затримали грабіжника за «гарячими слідами»

Рівненська область 11-лип, 2012, 00:269 prov 1 231
Нещодавно до чергової частини Радивилівського райвідділу міліції зателефонував 74-річний місцевий житель Матвій із заявою, що на одній із вулиць міста його пограбував невідомий чоловік, забравши гроші в сумі майже 1 300 гривень. На місце події негайно виїхала мобільна група швидкого реагування, яка за «гарячими слідами» затримала зловмисника.
Житель Закарпаття, 28-річний Федір, до Радивилова прибув разом із сім’єю. Прогулюючись містом наодинці, близько 11 години восьмого липня він побачив на інвалідному візку чоловіка, якому допоміг через бордюр заїхати на тротуар. Помітивши в його нагрудній кишені гроші, Федір вирішив простежити за ним. Перебуваючи на безлюдній вулиці, молодий чоловік підбіг до інваліда та ривком заволодів коштами та ще й паспортом, що лежав поряд з грошима. Пенсіонер, оговтавшись від раптового нападу, прокричав услід, аби нападник повернув хоча б документ. Вочевидь, пожалівши Матвія, «доброзичливець» прохання таки виконав, а за тим зник у невідомому напрямку.
— Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно зловмисника за статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж), — прокоментував начальник Радивилівського РВ Володимир Качан. — Чоловікові загрожує до чотирьох років позбавлення волі.
Оксана ШУЛЯК, Радивилівський РВ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору