Рівне:

Створення та просування сайтів

Опозиціонери змушені зустрічатися з виборцями на вулиці, бо влада не дозволяє для цього орендувати приміщення

Рівненська область 20-лип, 2012, 10:409 prov 1 196
Як вже повідомлялося, візит на Рівненщину 19 липня народного депутата України, члена фракції «БЮТ-Батьківщина» Остапа Семерака зустрів рішучий опір з боку місцевої влади.
Спочатку було зірвано зустріч депутата з мешканцями села Зоря Рівненського району. І хоча за оренду місцевого Будинку культури виставили завищену ціну, районний штаб Об’єднаної опозиції погодився її оплатити. Тоді керівництво закладу повідомило, що будівлю несподівано затопило.
Схожа історія трапилася й у місті Костопіль. Там опозиційному нардепу в останній момент відмовили в оренді зали районного Будинку культури, хоча попередньо було досягнуто домовленість про це. Натомість залу несподівано віддали в оренду благодійному фонду Партії регіонів.
Втім Остап Семерак спілкувався з виборцями просто на вулиці. Цікаво те, що після початку зустрічі депутата з мешканцями міста, представники благодійного фонду залишили Будинок культури.
«Подібні «теплі» зустрічі влада зараз влаштовує народним депутатам з опозиції у різних регіонах України. Всі ці намагання затулити нам рота свідчать про одне: вони нас бояться, бо ми є реальною загрозою для їхнього подальшого ситого існування й паразитування на тілі країни», – зазначив Остап Семерак.
Прес-служба Рівненського регіонального виборчого штабу об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору