Рівне:

Створення та просування сайтів

У ДТП ПІД ЛУЦЬКОМ ПОТРАПИЛИ ГРОМАДЯНИ РЕСПУБЛІКИ БІЛОРУСЬ (ФОТО)

Волинська область 31-лип, 2012, 09:269 prov 2 258
На Волині поблизу обласного центра відбулася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. У результаті подвійного зіткнення травмовано троє осіб. Серед потерпілих – двоє дітей. Учасники ДТП серйозно не постраждали і після надання медичної допомоги були відпущені.
Близько 12.30 на автодорозі М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» 46-річний лучанин, керуючи автомобілем марки «Сітроен», рухався в напрямку м. Рівне.

У ДТП ПІД ЛУЦЬКОМ ПОТРАПИЛИ ГРОМАДЯНИ РЕСПУБЛІКИ БІЛОРУСЬ (ФОТО)


Здійснюючи обгін, чоловік не переконався, що смуга зустрічного руху, на яку він буде виїжджати, вільна від транспортних засобів. Унаслідок цього сталося зіткнення з автомобілем марки «DAF» з напівпричепом, за кермом якого перебував 29-річний житель Тернопільської області. Після цього автомобіль винуватця ДТП відкинуло і він зіткнувся із автомобілем марки «Рено Меган», який рухався в зустрічному напрямку. В останньому автомобілі знаходилися громадяни Республіки Білорусь.

У ДТП ПІД ЛУЦЬКОМ ПОТРАПИЛИ ГРОМАДЯНИ РЕСПУБЛІКИ БІЛОРУСЬ (ФОТО)


– У результаті подвійного зіткнення травмовано трьох пасажирів автомобіля «Рено», – розповів виконувач обов’язків начальника сектору УДАІ УМВСУкраїни у Волинській області Олександр Паламарчук. – Двоє з них – діти 2003 та 2009 років народження, громадяни Республіки Білорусь. Окрім того, тілесні ушкодження отримала 56-річна жителька міста Київ.
Усіх потерпілих доставили в обласну лікарню, а після огляду лікарів і надання необхідної медичної допомоги їх відпустили. За даним фактом триває перевірка.
Про це Провінційці повідомили СЗГ УМВС України
у Волинській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору