Рівне:

Створення та просування сайтів

Тривають перевірки на підприємствах аграрного сектору

Рівненська область 06-сер, 2012, 07:219 prov 1 120
Органи прокуратури області спільно з органами контролю провели перевірки додержання вимог природоохоронного, санітарно-епідеміологічного, містобудівного та іншого законодавства підприємствами аграрного сектору. Результати цих перевірок засвідчили про ряд порушень в діяльності суб'єктів господарювання.
Серед основних порушень - відсутність у підприємств документів на викиди, відходи. За такі та інші порушення екологічного законодавства до адміністративної відповідальності держекоінспекторами притягнуто 23 особи - на порушників накладено штрафи на суму 8 тисяч гривень. За викиди в атмосферне повітря без дозволу 4 підприємствам нараховано збитки на суму більш як 3 тисячі гривень
Перевірки з вказаних питань проведено у діяльності вже 36 суб’єктів господарювання. Вони триватимуть надалі.
Всього, на усунення виявлених порушень у сфері аграрного сектору в 2012 році органи прокуратури Рівненщини внесли 37 документів прокурорського реагування, за результатами розгляду яких до відповідальності притягнуто 52 посадові особи, відшкодовано 39 тисяч гривень. Прокурорами пред'явлено позови щодо стягнення збитків, завданих довкіллю на суму 448 тисяч гривень.
Про це Провінційці повідомили з Прес-служби прокуратури Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору