Рівне:

Створення та просування сайтів

Вечірня гра у боулінг надихнула молодика на грабіж

Рівненська область 06-сер, 2012, 18:459 prov 1 080
Маючи при собі значну суму грошей, 34-річний Олександр у вечірній час в одному з торгівельно–розважальних центрів Рівного в боулінг-клубі зустрів компаньйонів по доріжці, один з яких пізніше пограбував його на вулиці міста.
Ввечері тридцять першого липня Олександр, розважаючись зі своєю знайомою в боулінг-клубі зустрів двох молодиків, які запропонували разом провести своє дозвілля та продовжили гру у боулінг вже вчотирьох.
Під час відпочинку, Олександр несвідомо демонстрував своїм новоспеченим знайомим вміст сумки, у якій було близько п`ятидесяти тисяч гривень та п`ятсот доларів США.
Після вдало проведеного вечора та випитого спиртного, молоді люди попрямували містом. Новоспечений знайомий Олександра, 21-річний Віталій, вдарив хлопця рукою в голову, від чого Сашко впав на асфальт. Тоді зірвав з його плеча сумку та зник у невідомому напрямку.
Оговтавшись від такої несподіванки, Олександр став з`ясовувати у супутника Віталія на ім'я Жора, де може бути його товариш.
Однак, Віталій часу не гаяв, маючи при собі таку велику суму грошей, він втік з Рівного до Луцька, а звідти до — Львова. Викрадений мобільний телефон викинув, свій при цьому вимкнув. А от на рахунок того, що робити з грошима, то ніяких ідей на думку йому не спадало. Працівники відділу карного розшуку міського відділу міліції швидко встановили його місцеперебування. Тож, близько дев`ятнадцятої години першого серпня «бандит-невдаха» прибув після своїх, так званих, подорожей, до Рівного, де його вже чекали правоохоронці та визнав свою вину повністю.
Рівненським міським відділом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Триває слідство.
Юлія КРИВУЛЬСЬКА, Рівненський МВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору