Рівне:

Створення та просування сайтів

Вертолітники 13 армійського корпусу СВ ЗУ України готуються до наступної ротації у Конго

Рівненська область 10-сер, 2012, 15:599 prov 1 328
Сьогодні, 10 серпня, відбулися заняття екіпажів армійської авіації у рамках підготовки особового складу другої ротації 18-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України, який виконує завдання Місії ООН зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго.
На Рівненському загальновійськовому полігоні екіпажі вертольотів Мі-24 та Мі-8 7-го полку армійської авіації 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України виконують вогневі завдання в ході навчально-тренувальних польотів.

Вертолітники 13 армійського корпусу СВ ЗУ України готуються до наступної ротації у Конго


Так, в ході занять екіпажі армійської авіації здійснили переліт із Нового Калинова, що на Львівщині, до села Любомирка на Рівненщині. Під керівництвом начальника армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майора Валентина Пістрюги екіпажі бойових і транспортно-бойових вертольотів проводять польоти з виконанням “фотострільби”, пусків некерованих ракет С-8, застосуванням гарматного озброєння та автоматичної 30-міліметрової гармати ГШ-23.
За словами командира 7-го полку армійської авіації полковника Юрія Вербельчука, який теж бере участь у виконанні польотних завдань, в ході практичних занять льотчики удосконалюють навички маневрування під час подолання засобів протиповітряної оборони умовного противника, враження його цілей з гарматного озброєння тощо.
– Інструктор навчає льотчиків контролювати висоту і швидкість польоту, правильно знаходити цілі, визначати дальність стрільби, правильність прицілювання, робити відхід від цілі і прокладати маршрут для повторного заходу, – повідомив полковник Юрій Вербельчук.
Слід зазначити, що упродовж підготовки особового складу 7-го полку армійської авіації до ротації у небі над Карпатами екіпажі пройшли вишкіл з польотів у гірських умовах. Особливістю цих польотів є мала висота та здійснення посадки на майданчик обмежених розмірів.
Прес-секретар 13 армійського корпусу Віктор Шубец



Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору