Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині Мерседес депутата розтрощив легковика, п'ятеро у лікарні

Івано-Франківська область 12-сер, 2012, 12:119 prov 1 328
Скандальна ДТП на Івано-Франківщині. Там броньований Мерседес депутата протаранив автомобіль керівника міліційного райвідділку. Винуватець із місця події втік. Тим часом п'ятеро людей із понівеченої машини потрапили до лікарні. Серед постраждалих - діти.
Трагедія сталася у четвер увечері. Важкий Мерседес протаранив Шкоду, що за правилами їхала трасою Мукачеве-Львів.
Костянтин Кулак, старший інспектор ДАІ:
- Дорожньо-тарнспортна пригода сталася внаслідок зіткнення двох транспортних засобів, один з яких рухався по головній дорозі. Другий, виїжджаючи з другорядної, не надав йому переваги в русі.
Владислав Грищенко, заступник прокурора Івано-Франківської області:
- Їхав просто без жодного тормозного шляху, протаранив, джип "Мерседес", скинув в кювет. Це чудо, що вони залишилися живі. Особа, яка підозрівають у скоєнні цього злочину, з місця події скрилась.
Внаслідок пригоди постраждали всі п'ятеро людей, що їхали Шкодою. Серед них - діти. В тій автівці був керівник міліційного райвідділку з родиною. Всі наразі в лікарні. Одна з пасажирок - у критичному стані.
Ігор Пулик, завідувач відділу Івано-Франківської обласної лікарні:
- Власне кажучи, вона поступила в глибокій мозковій комі. Ми негайно перевели її на штучну вентиляцію легень, зробили їй дослідження головного мозку. Сумнівний прогноз. Я, як лікар, не можу сказати, що вона буде з нами.
Винуватця лиха швидко знайшли і затримали. Ним виявився депутат Івано-Франківської міськради. Проти нього порушили кримінальну справу. Щоправда, керівник фракції заперечує причетність колеги до резонансної автопригоди.
Ігор Дутка, депутат міської ради:
- Машина, яка скоїла ДТП, дійсно належить депутату, який входить до нас у фракцію. Але за кермом знаходився водій і це я десь прочитав в інтернеті, що хтось десь тікав з місця події. То водій постійно знаходився на місці події, навіть надавав допомогу. Депутат, якому належить це авто, не їздить сам за кермом вже 4-5 років.
Міліціянти прізвища підозрюваного не розголошують. Кажуть - в інтересах слідства. Поспілкуватися з ним заборонили. Якщо провину затриманого доведуть - він може стати ув'язненим, років на вісім.
Володимир Гарматюк, Василь Смага
НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору