Рівне:

Створення та просування сайтів

Внесено документи прокурорського реагування головам райдержадміністрацій

Рівненська область 13-сер, 2012, 11:059 prov 1 973
Проведеними прокурорськими перевірками встановлено, що районні державні адміністрації в порушення вимог ст.20 Закону України "Про відходи" не забезпечують належну організацію обліку власників відходів, яким необхідно одержати дозволи та ліміти на утворення і розміщення відходів на наступний рік. Про це Провінційці повідомили з прес-служби прокуратури області.
Так, Острозька районна державна адміністрація не включила до такого переліку сільські ради, на території яких розміщені сміттєзвалища та суб’єкти господарювання, що здійснюють вирощування та утримання великої рогатої худоби, а також інших свійських тварин. Зокрема, у ході здійснення господарської діяльності утворюють відходи такі підприємства як СГПП "Зірка", СПП "Розвазьке", СПП "Хорівське" та ТзОВ "Лебідь – Агро".
Острозький міжрайонний прокурор з метою усунення вказаного порушення вніс голові райдержадміністрації подання, яке перебуває на розгляді.
Аналогічні порушення виявлено прокурорами Дубровицького, Зарічненського, Корецького і Рівненського районів. Головам райдержадміністрацій також внесені документи реагування.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору