Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 22-бер, 2007, 19:209 prov 1 885
Оржівський ”ОДЕК” єдина команда, яка забезпечила собі право грати у другому етапі Відкритого обласного турніру з футболу ”Меморіал Володимира Шморгуна”. Минулих вихідних відбулися матчі третього та четвертого турів: ”Случ” — ”Ізотоп” — 1:1, ”Славія” — ”ОДЕК” — 2:4, ”Наш Край” — ”Спартак” — 2:0, ”Водник” — ”Верес-2” — 1:0, ”Високовольтник” — ”ВОТРАНС-ЛСТМ” — 1:3, ”ФК ”Гоща” — ”Будфарфор” — 0:4; ”Верес-2” — ФК ”Гоща” — 1:0, ”ВОТРАНС-ЛСТМ” — ”Случ” — 0:1, ”Будфарфор” — ”Славія” — 0:1, ”Спартак” — ”Високовольтник” — 0:1, ”Водник” — ”ОДЕК” — 0:3. У суботу відбудеться останній тур, після чого по три кращі команди з двох груп зіграють між собою і визначать переможця.

***

У Швейцарії на юніорському чемпіонаті світу з фрістайлу рівнянка Ольга Полюк виборола бронзову медаль. На попередньому юніорському чемпіонаті Оля була теж третьою. У змаганнях юніорів рівнянин Роман Чекунов зайняв одинадцяте місце.

***

У суботу в Австралії стартував чемпіонат світу з водних видів спорту. Серед 47 спортсменів-збірників України є вихованка рівненського плавання — Анна Хлістунова.



***

Впродовж трьох днів у Харкові проходив чемпіонат України з гирьового спорту серед дівчат 1989-1991 року народження. Серед чотирнадцяти збірних областей України (понад 140 учасників) команда Рівненської області посіла третє місце, пропустивши команди Полтавської та Дніпропетровської областей. Переможцем змагань у ваговій категорії до 60 кг стала вихованка Сарненської районної дитячо-юнацької спортивної школи Оксана Шульжук із смт. Степань (тренер Володимир Пінчук). Вона встановила рекорд України серед дівчат 1989-91 рр.н. — 181 підйом. Друге місце у ваговій категорії понад 60 кг виборола студентка Національного університету водного господарства та природокористування, вихованка ОК ДЮСШ ”Колос” Ольга Бондар (тренер Євгеній Комаревич). Призерки зараховані до складу збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи і світу з гирьового спорту серед юніорів, який відбудеться в травні у Харкові.



***

У неділю в Рівному завершився фінал чемпіонату області з шахів. Впродовж дев’яти днів 14 кращих спортсменів області за підсумками попередніх змагань виборювали звання чемпіона області. В підсумку переможцем став рівнянин Григорій Селецький, який набрав 10,5 очка з 13 можливих. Друге місце виборов Олександр Кохно з Зарічного (9,5 очка), третім став Сергій Клюка з Рівного (9 очок).



***

Чемпіонат України з боротьби дзюдо серед юніорів (спортсмени 1988-1992 років народження) відбувся у Кременчуці. У ваговій категорії 78 кг перемогу здобула вихованка СК ”Олімпійські надії” Вікторія Денисенко. У ваговій категорії 57 кг друге місце зайняла Іванна Крупеля. Невдало виступила рівнянка Анна Василевич, яка у ваговій категорії 48 кг була лише п’ятою.

***

Команда ”Зірка” управління внутрішніх справ у Рівненській області стала переможцем Європи з міні-футболу серед поліцейських команд у Дрездені. Участь у турнірі взяли 14 команд з 12 країн Європи. Найкращим бомбардиром у нашій команді став Сергій Щубак — дев’ять голів. Друге призове місце виборола команда з Тенеріфе (Іспанія), а третє — з Лондона (Англія).

***

8-11 березня у місті Зандвурт (королівство Нідерланди) відбувся чемпіонат Європи з гри го серед юніорів та серед дітей віком до 12 років. Серед 19 країн-учасниць найкращою була команда школи інтелектуальних ігор Рівненського палацу дітей та молоді (керівник Віктор Шевчук). В категорії до 18 років (серед 98 спортсменів) Артем Качановський виборов п’яте місце та здобув право брати участь у складі збірної Європи в чемпіонаті світу, що відбудеться в Бостоні (США) в серпні. В категорії до 12 років (брали участь 49 спортсменів) Юрій Михалюк посів четверте місце, а Олександр Єрошкін — п’яте місце.



***

З 16 по 18 березня в Іллічівську відбулися фінальні змагання зимового чемпіонату України з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат 1990 року народження і молодше в закритих приміщеннях. Вдало виступили у змаганнях збірні команди Рівненської області. У змаганнях серед дівчат наша команда у складі Олени Басанової та Валентини Грицюк (вихованки ОДЮСШ, тренер Сергій Тимчак) виборола друге місце (наші дівчата на два роки молодші від своїх суперниць). У змаганнях серед юнаків команда Рівненської області у складі Антона Куцмуса та Романа Короля (вихованці ОДЮСШ, тренер Павло Тимчак) вибороли третє місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору