Рівне:

Створення та просування сайтів

Всеукраїнський турнір з жіночого футболу пройшов за підтримки Рівненської АЕС

Головна / Спорт 21-сер, 2012, 09:189 prov 2 950
Всеукраїнський турнір з жіночого футболу, присвячений 21-й річниці Незалежності України, завершився у Кузнецовську. Участь у змаганнях взяли шість команд, в тому числі і юніорська збірна України. А перемогу святкували юні футболістки з Волині.
Турнір проходив уже вшосте. Його традиційними спонсорами є Рівненська АЕС і ДП НАЕК «Енергоатом», які всіляко підтримують фізичну культуру і спорт і сприяють їх розвитку.

Всеукраїнський турнір з жіночого футболу пройшов за підтримки Рівненської АЕС



За перемогу у змаганнях боролися юніорки команд збірної України, Костопільського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю, збірні Волинської області, Сарненського та Володимирецького районів і, звичайно, команда господарів – Рівненської АЕС.
Впродовж чотирьох днів на одному з найкращих полів області – стадіоні «Ізотоп» РАЕС вирували футбольні пристрасті. Змагання проходили за коловою системою. Найсильнішою виявилася команда з Волині. Друге місце – у вихованок Костопільського ліцею-інтернату. Третіми стали господарки турніру – футболістки РАЕС.

Всеукраїнський турнір з жіночого футболу пройшов за підтримки Рівненської АЕС


Решта місць розподілилися таким чином: 4-е – у юніорок збірної України, 5-е – у Володимирецького району, 6-е – у Сарненського.
Окрім того, на урочистій церемонії закриття генеральний директор Рівненської АЕС Павло Павлишин, його заступник Роман Гошовський та заступник голови профкому станції В’ячеслав Мельничук вручили спортсменкам призи за перемогу в індивідуальних номінаціях. Зокрема, найкращим гравцем турніру була визнана кузнецовчанка Юлія Мотько .
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору