Рівне:

Створення та просування сайтів

Отруєнню людей вдалося запобігти

Хмельницька область 24-сер, 2012, 15:179 prov 1 098
Працівники сектору ветеринарної міліції УМВС України в Хмельницькій області виявили 500 кілограмів небезпечних м‘ясних виробів та сирів, що продавались у продовольчому кіоску на одному з базарів обласного центру.
Продавець та приватний підприємець, орендар кіоску, не змогли надати працівникам міліції жодних документів, які б підтвердили походження, якість та безпеку м‘ясних виробів у вакуумній упаковці й твердих сирів та відмовились пояснити, де вони взяли товар. До того ж значна частина продукції зберігалась без холодильної вітрини просто у приміщенні магазину. Оскільки декілька разів протягом останніх кількох місяців підприємця уже притягували до адміністративної відповідальності за ухилення від проведення санітарно-ветеринарної експертизи продукції, якою він торгує, 19 її видів на суму майже 23 тисячі гривень працівники міліції вилучили.
Державна протиепізоотична комісія при Хмельницькій міській раді визнала вилучений товар як такий, що є неякісним та небезпечним і підлягає утилізації.
Недобросовісних продавця та приватного підприємця, які збиралися нажитися за рахунок здоров‘я своїх краян, притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 107 Кодексу України про Адміністративні правопорушення.
Юлія Адамік, СЗГ УМВС України
в Хмельницькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору