Рівне:

Створення та просування сайтів

Ріп Ван Вінкль з Рівненщини

Рівненська область 24-сер, 2012, 15:379 prov 1 123
Незвичний пацієнт з'явився в Рівненському центрі психічного здоров'я. Там лікують хлопця, який нічого про себе не пам'ятає. 13-го серпня він прокинувся посеред ночі в одному з парків Рівного з головним болем. Як там опинився - й гадки не має, не знає й звідки сам та як зветься, повідомляє НТН.
Хлопця, якому на вигляд 20-25 років, медики нарекли Андрієм. Хто він та звідки - не пам'ятає. Пригадує лише події того дня, коли потрапив у лікарню.
- Дуже боліла голова, я попробував піднятися, лежав у траві, дуже важко було піднятися, я якось доповз до лавочки, впав на лавочку і там сидів десь годину - півтора. Тоді пішов на світло, вийшов на дорогу, там побачив швидку допомогу, звернувся до них.
Лікарі припускають, що молодик симулює, утім довести цього не можуть. Тілесних ушкоджень, кажуть, не виявили.
Олександр Воронцов, лікар Рівненського центру психічного здоров'я населення:
- На даний час стан пацієнта задовільний, соматично ніяких порушень немає, почуває він себе добре, також не виявляється ніяких психічних порушень. Поводить він себе цілком адекватно, спокійно, адаптовано, спілкується з іншими, читає, їсть, зауважень до його поведінки немає.
Хто він та звідки - намагаються з'ясувати правоохоронці. Утім, поки що їхні старання марні.
Юлія Кривульська, помічник керівника Рівненського МВ міліції:
- Була проаналізована інформація про стан безвісти зниклих осіб. На даний час схожість між ним та особами, які зникли в даний проміжок часу, не було встановлено. На даний час проводяться заходи по встановленню особи та встановленню рідних, які можуть що-небудь прояснити по даній справі.
Хлопець розповідає: інколи йому сниться служба в армії, тож гадає, що міг бути у її лавах. Окрім того, припускає, що раніше мешкав у селі. Лікарі ж кажуть: тримати молодика в закладі немає причини, та йому просто нікуди йти. Незвичний пацієнт сподівається, що його зрештою впізнають і заберуть до домівки, якщо, звісно, вона в нього є.
Світлана Березнюк, Сергій Сафта
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору