Рівне:

Створення та просування сайтів

За домагання неповнолітньої отримає строк

Львівська область 27-сер, 2012, 15:109 prov 1 109
Співробітники Жидачівського райвідділу міліції затримали чоловіка, який на польовій дорозі сполученням смт. Журавно-ЛапшинЖидачівського району пограбував дівчину і намагався її зґвалтувати.
У суботу, 18 серпня, до райвідділу звернулась мама дівчини. Жінка повідомила одразу про два злочини. Коли її донька поверталась додому польовою дорогою, то до неї під’їхав невідомий чоловік і запропонував підвести. Дівчина не реагувала на слова незнайомця. Чоловік побачив, що окрім них на дорозі нікого немає і затягнув дівчину в кущі.
- Зловмисник намагався зґвалтувати неповнолітню. Проте вона виявилась спритнішою, копнула чоловіка і втекла. Йому лише вдалось вирвати у неї мобільний телефон, - розповів Мар’ян Фляк, заступник начальникаЖидачівського РВ ГУМВС України у Львівській області.
Того ж дня під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали зловмисника, ним виявився 27-річний мешканець Івано-Франківської області. Зараз чоловік знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання.
Стосовно хлопця порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст. 186 (Грабіж), а також вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.15 - ч.3 ст.152 (замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України.
ВЗГ ГУМВС України
у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору