Рівне:

Створення та просування сайтів

ПІДПРИЄМЦЯ-ЗАРУЧНИКА ЗВІЛЬНЯВ "СОКІЛ"

Хмельницька область 28-сер, 2012, 15:469 prov 910
Хмельницький підприємець здійснив самосуд над своїм заможним товаришем-боржником: утримував чоловіка під «арештом», а за його звільнення вимагав у родичів викуп.
Потерпілий - житель Старокостянтинівського району. Підприємець заробляв на життя продаючи квіти і час від часу брав під реалізацію у свого «розкрученого» товариша товар. Коли ж сума боргу за позичені квіти досягла 40 тисяч американських доларів, бізнесмен почав нагадувати реалізатору про борг.
Коли ж боржник передавав позичені гроші, його бізнесмен з двома невідомими схопили під руки, заштовхали в автомобіль і вивезли в сусідній Ярмолинецький район. Під наглядом зловмисників постраждалий 11 діб просидів в орендованому приватному будинку. В цей же час його брату було запропоновано повернути за родича відразу весь борг. До того ж, скориставшись ключами від квартири потерпілого, вимагачі винесли звідти ще 7 тисяч доларів, 23 тисяч гривень та золоті вироби, вартість яких встановлюється. Автомобіль потерпілого також збиралися самовільно здати на запчастини.
Про невільника стало відомо працівникам управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області. Завдяки саме їм, заручника вдалося звільнити. Всі учасники скоєння злочину затримані. Згідно зі статтею 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та статтею 355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань), їм загрожує до 5 років позбавлення волі.
СЗГ УМВС України
в Хмельницькій області.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору