Рівне:

Створення та просування сайтів

До судів Рівненщини скеровано 44 протоколи про адміністративні корупційні правопорушення

Рівненська область 29-сер, 2012, 13:419 prov 949
У 2012 році правоохоронні органи Рівненщини скерували до судів 44 протоколи про адміністративні корупційні правопорушення. За результатами їх розгляду до адміністративної відповідальності притягнуто вже 38 осіб (з них 13 посадових осіб органів місцевого самоврядування, 2 - органів влади, 5 працівників правоохоронних, 3 – контролюючих органів).
Так, судом за участю прокурорів розглянуто протокол, складений працівниками Управління Служби безпеки України в Рівненській області стосовно начальника одного із відділів Дубенської районної державної адміністрації про вчинення адміністративного корупційного діяння, передбаченого ч.1 ст.172-2 КУпАП (порушення обмежень щодо використання службового становища).
Встановлено, що службовець одержав від підлеглого працівника неправомірну вигоду у виді матеріальних цінностей на загальну суму 1000 гривень за сприяння у збереженні йому заробітної плати, незважаючи на те, що останній не виходив на роботу впродовж двох тижнів.
Рішенням Дубенського міськрайонного суду вказану особу піддано адміністративному стягненню у виді штрафу в розмірі 1360 гривень з конфіскацією неправомірної вигоди. Правопорушник звільнений із займаної посади.
Прес-служба прокуратури Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору