Рівне:

Створення та просування сайтів

Партія Регіонів на Рівненщині фабрикує порушення виборчого законодавства

Політика 29-сер, 2012, 13:439 prov 1 534
19 серпня в Оржеві Рівненського району невідомий чоловік інсценізував порушення Закону України «Про вибори народних депутатів» при проведенні агітації з боку представників Об'єднаної опозиції ВО «Батьківщина».
За словами керівника Рівненського районного виборчого штабу об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Тамари Плошніци, у неділю в селі Оржів стояв їх агітнамет з якого роздавали газети з агітацією за кандидата-мажоритарника Юрія Вознюка. За деякий час до намету підійшов незнайомий чоловік і попросив газет, оскільки, за його словами, він їде до санаторію «Червона калина» і може там їх роздати. Працівник з намету радісно погодився і дав чоловік до тридцяти газет. Незнайомець після цього підійшов до дітей і дав їм ці газети у руки. Після чого дістав мобільний телефон і почав знімати на відео дітлахів, щось у них запитуючи. Наступного дня представники Партії регіонів подали позов до Рівненського окружного адміністративного суду на кандидата у народні депутати України Юрія Вознюка, звинувативши його у грубому порушенні передвиборної агітації – розповсюдженні агітаційних матеріалів особами, які не мають права голосу – дітьми.
23 серпня відбулося судове засідання, на якому суддя Оксана Дудар, заслухавши обидві сторони, дійшла висновку – доказів порушення виборчого законодавства немає. Тобто ні акт, складений представниками Партії регіонів, ні надане відео з мобільного телефону, не вказують на правопорушення. Тому суд повністю відмовив представникам Партії регіонів у задоволенні позовних вимог.
Прес-служба РВШ ОО ВО «Батьківщина.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору