Рівне:

Створення та просування сайтів

Пуховики вигідніше купляти в інтернеті

Спільний проект 30-сер, 2012, 10:069 prov 3 757
Хоч і стоїть на дворі літо, але варто подумати де і за скільки купити пуховик на зиму. Згадайте минулорічну холодну зиму і те, як народ мерз при  -20 - 25 С і перебігав швидкими перебіжками. У холодну і морозну зиму Вас рятує тільки якісний і теплий пуховик, який придумали розумні люди і пристосували до холодних кліматичних умов. Якщо Ви ще не думали, де купити таку потрібну річ, чи потрібний він Вам, тоді прочитайте наш матеріал.

    Більше 50% населення здійснює покупки в інтернет-магазинах. От і поговоримо про вигоду покупки куртки або пуховика по інтернету. Інтернет магазинів з продажу зимових речей багато у тому числі і Україні. Для початку зазначимо в пошуку купити пуховик і переходимо на сайт Магазину пуховиків http://puhovik.kiev.ua, який пропонує чоловічі пуховики за ціною від 800 до 1400 грн, а ще великий вибір курточок і лижних костюмів. Вибираємо з пошуку декілька інтернет магазинів і проводимо свій аналіз.

    Стає ясно, що ціни в 2012 році на хороші чоловічі пухові куртки в середньому становлять від 1000 до 2000 грн., в залежності від торгової марки і звичайно хутра. Якщо є натуральне хутро, тоді він стає дорожче на 300 грн від свого родича без хутра.

    Знайшовши моделі 2011 року, ми бачимо трохи інші ціни: так моделі минулого року коштують від 800 до 1200 грн, а нові моделі пуховиків 2012-2013 року стоять на 300-400 грн. більше. Така закономірність є завжди, нові моделі завжди дорожче, та й ростуть ціни на все. Дорожчає оренда, збільшилася розмитнення товарів, піднялася вартість послуг з доставки. Всі ці показники призвели до зростання оптових цін на одяг. Експерти і торговці роздрібних точок говорять про зростання цін на 20-30%. Спробуємо дізнатися, на скільки збільшилися оптові ціни на пуховики. Для цього дзвонимо в інтернет магазин, який пропонує купити пуховики оптом і дізнаємося, що їх компанія збільшила ціни чоловічі пуховики на 20% у порівнянні з 2011 роком, з причини зростання митних платежів, збільшення податків. Про зростання закупівельних цін говорять і власники роздрібних точок.


    У красивих магазинах поки пухових курточок немає, але в минулому році вони були дуже високими. Такі дорогі покупки не всі собі дозволяють. Адже є пуховики по 10000 грн. В інтернет магазинах ціни на порядок дешевше, так в магазині Camel Active пуховики коштували від 2800 до 4900 грн, куртки з технологією Gore Tex від 2200 грн і більше, ось такий чоловічий пуховик Camel Active в інтернет магазині коштує всього 1350 грн

    Пам'ятайте, що зима вже скоро і варто думати заздалегідь, що купити і де. Знайдіть вподобану модель в магазині і спробуйте потім знайти її в інтернеті. Таким способом, Ви зможете заощадити істотну частину сімейного бюджету.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору