Рівне:

Створення та просування сайтів

Де купити пуховик

Спільний проект 30-сер, 2012, 10:089 prov 2 578
Скоро зима і пора задуматися, де купити і як вибрати хороший пуховик?
Для тих, хто віддає перевагу теплим зимовим курткам або дублянкам, варто перенести свій погляд на легкі, практичні і дуже зручні куртки на пуху, які стали особливо популярні в Україні. Всьому провиною, це величезний вибір моделей, зручність в носінні, легкість, стиль і відмінні теплові функції.
Наші поради, як вибрати якісну покупку і на що звернути увагу
Дуже важливий показник при виборі пуховика, це відсоток вмісту пуху і пера в куртці. У більшості сучасних моделей цей показник становить 80% пуху і 20% пера, іноді 70% пуху і 30% пера, звичайно зустрічаються співвідношення 50 на 50%. Так от, чим більше пуху, тим куртка тепліше, легше, відповідно дорожче. Важливо знати: гріє не обсяг куртки, а кількість пуху в ній. Перо, яке входить в пухову суміш якраз створює обсяг і зовсім не гріє. Як варіант зверніть увагу на чоловічі пуховики Camel Active з колекції 2012 року, які пропонує Інтернет Магазин пуховиків, де 100% пух.
При покупці, зверніть увагу на те, як прошитий пуховик. Чим більше куртка прошита, тим менше шансів, що пух буде збиватися при шкарпетці або пранні. Але є неприємний момент. Пух часто виходить назовні саме по швах, тому варто віддавати свій вибір і кровні гроші за хороший товар. Перед покупкою стисніть частина куртки і відпустіть, пух повинен швидко відновити свою колишню форму. Якщо це так, то у ваших руках якісний товар, а не дешева куртка Nike на синтапоні.
В хорошому пуховику пух не буде лізти, а все завдяки тому, що «пухова суміш» поміщена в подвійний пакет і при пошитті використовується вся технологія. Важливо перед покупкою, вивернути куртку навиворіт і подивитися на якість швів. Не зайвим буде струсити і подивитися, чи не збився пух весь вниз куртки.
Де купити пуховик? Це складне питання і кожен його вирішує сам. Якщо дозволяють гроші, відправляйтеся в дорогі магазини, якщо обмежений бюджет то на ринок. Багато роблять покупки в інтернеті і отримують пуховики з доставкою додому. Купівля в інтернет магазині дозволить заощадити, але якщо Ви з іншого міста, то позбавляє можливості приміряти і помацати.
Модель і фасон, це все індивідуально. Комусь подобаються подовжені моделі, деякі віддають перевагу коротким під гумку, їх ще називають «автомобільні моделі». Багато є моделей з комірами з натурального хутра, але таке хутро призводить до подорожчання вироби на 300 грн.
Зважитеся на покупку, візьміть з собою стороннього людини, нехай погляне на все зі сторони.
Вдалих покупок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору