Рівне:

Створення та просування сайтів

Передачу з наркотиками в колонію привезла жінка

Івано-Франківська область 03-вер, 2012, 09:409 prov 1 066
У Коломийському міськвідділі міліції на Івано-Франківщині вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності мешканки обласного центру за протизаконні операції з наркотичними засобами. 26-річну жінку було затримано на території виправної колонії, куди вона приїхала з передачею для засудженого чоловіка.
Працівники пенітенціарної установи спільно з оперативником міліції під час огляду продуктів харчування та інших речей, призначених засудженому, виявили порошкоподібну речовину білого кольору, схожу на наркотик. Фольгова упаковка була захована в подвійному пластмасовому контейнері з-під пасти для взуття. Підозрілу знахідку відправили на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС в області.
Як повідомив начальник ВБНОН УМВС України в Івано-Франківській області Валерій Шнуренко, найімовірніше, що в цьому випадку йдеться про бупренорфін – речовину, обіг якої в Україні обмежено. І торік, і цьогоріч працівники міліції вже документували аналогічні протиправні дії громадян, пов’язані з фактами передачі такого ж наркотичного засобу у місця позбавлення волі.
Передача призначалася 37-річному уродженцеві Івано-Франківська, засудженому до 15 років ув'язнення за вчинення навмисного вбивства, розбійного нападу та крадіжки. Якщо припущення оперативників будуть підтверджені висновками експертизи, то дружині засудженого теж доведеться постати перед судом. Її дії кваліфікуватимуться, як вчинення злочину, передбаченого ч.2 статті 307 (передача наркотичних засобів у місця позбавлення волі) Кримінального кодексу України. Через виконання забаганки чоловіка жінка може опинитися у в’язниці на щонайменше п’ятирічний строк.
СЗГ УМВС України
в Івано-Франківській області.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору